Insta modna inspiracija No3

Pogledajte ko nas je najviše inspirisao protekle sedmice na Instagramu, kad je u pitanju modni izraz.

Insta modna inspiracija No3

Protekle sedmice repostovali smo 12 fotografija dama čije modne fotografije su nam se naročito dopale, a ovdje vam predstavljamo TOP5 repostovanih objava, odnosno 5 fotografija koje imaju najviše lajkova na @zenasamja profilu.

1. Na ubjedljivom prvom mjestu je Selma i njene fotogenične sandalice.

2. Tijana, Fashion dreamer nas vrlo često oduševljava svojim modnim objavama pa nije uopšte čudno da je na visokom drugom mjestu ove sedmice.

 3. Matea i neodoljivi detalji...

 4. Lucija u romantičnom, lepršavom izdanju.

5. Izgleda da su fotogenične sandalice pravi hit pa su se našle čak dva puta u ovoj top listi. I Ivana obižava svoj par i odlučila je da ih malo prošeta...

Zahvaljujemo divnim damama na modnoj inspiraciji, a vas pozivamo da pogledate i ostale repostovane modne objave kao i objave dama koje su koristile zsjstil haštag na svojim profilima.

Inspirišimo jedne druge, uživajmo u ljepoti življenja. Wink

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.