Da obuća ne bude u haosu...

Jeste li i vi jedna od pripadnica ljepseg pola koja u hodniku, garderobi, ormanu ima “brdo” japanki, baletanki…? U nedostatku prostora, sve smo mi prinudjene da ovu obuću slažemo upravo po “brdo”sistemu.:) Naravno da to nije dobro za našu obuću i zato ćemo vam pokazati kako da se riješite planina iz svog hodnika, ormana, garderobe...

Da obuća ne bude u haosu...

Za ovo niskobudžetno rješenje potrebna vam je cijev (čiju dužinu ćete sami odrediti), dva držača za police, mnogo žice za oblikovanje vješalica i ukrasna traka.
Za poprečnu šipku možete koristiti PVC cijev, drveni štap ili metalnu šipku. Bitno je da je dovoljno jaka da izdrži težinu obuće koju planirate da kačite.
Zabavni dio posla ustvari je oblikovanje vješalica.

Prvo, potrebne su vam ili gotove vješalice od žice ili žica koju možete da oblikujete kliještima, a da je dovoljno čvrsta da se ne savija pod teretom obuće. I potrebna su vam kliješta za savijanje.

Kad smo završili oblikovanje vješalica, vrijeme je da ih lakiramo, i to običnim sprej-lakom. Ukoliko vam se to više svidja, vješalice možete ostaviti i u originalnoj boji.

Nakon lakiranja, trakom, koju smo gore pominjali, ukrasite vješalice, a postupak pogledajte na sledećoj slici:

I na kraju, produkt vašeg rada bi trebalo da izgleda ovako:

 

via: epbot.com

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kada presolite jelo...

RECEPT
DANA

Nugat čizkejk

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.