Završen nagradni konkurs «Najljepša ljubavna priča»

Najviše glasova za jednu srećnu mamu

Vaš omiljeni portal je u periodu od 01. decembra do 10. januara organizovao nagradni konkurs "Najljepša ljubavna priča". Pravo učešća na konkursu imali su svi registrovani posjetioci portala koji žive na teritoriji Crne Gore. U periodu od 01. do 20. decembra u ponoć čitaoci portala su mogli da postavljaju tekstove u okviru stranice Ljubav iz računa, a od 20. decembra do 10. januara bilo je moguće postavljanje tekstova i glasanje. Svaki posjetilac portala je u toku trajanja konkursa imao pravo da glasa za 3 rada. Glasanje se završilo 10. januara u ponoć.

Završen nagradni konkurs «Najljepša ljubavna priča»

Pobjednica nagradnog konkursa je članica portala sa korisničkim imenom kikica. Njena pjesma pod nazivom «Jedna srećna mama» osvojila je najviše simpatija naših čitalaca i prikupila 270 glasova. Drugo mjesto osvojila članica sa korisničkim imenom goca, čija je priča «Susret» osvojila 260 glasova. Treće mjesto je osvojila članica sa korisničkim imenom girl990, čija je priča «Moć Ljubavi» osvojila 112 glasova. Četvrto mjesto je osvojila članica sa korisničkim imenom Darja Vucicevic. Njena pjesma «Ljubav» prikupila je 98 glasova. Peto mjesto je osvojila članica sa korisničkim imenom Bokas, čija je priča «Prava ljubav iz računa» osvojila 88 glasova.

Na nagradni konkurs «Najljepša ljubavna priča» prispjelo je 24 rada, a ukupan broj prispjelih glasova je 1878.

Da se podsjetimo nagrada:

I mjesto
- Rentiranje vjenčanice iz kolekcije Cosmobella i vaučer u vrijednosti 50€ za frizersko-kozmetičke usluge- poklanjaju salon vjenčanica ''Storia d'amore'' i studio MESH

II mjesto
- Vaučer za dekoraciju u vrijednosti 100€ i romantična večera za dvoje u vrijednosti 50€ - poklanjaju agencija za dekoraciju “Happy Day” i restoran Morača.

III mjesto
- Brazilsko feniranje u vrijednosti 120€ – poklanja frizerski salon Baćko

IV mjesto
- Vaučer u vrijednosti 50€ za izradu torte – poklanja "Moja slatka radionica"

V mjesto
- Ručno izrađeni nakit – poklanja Milanka Umjetnički Nakit

Čestitamo pobjednicima, a svim članovima portala koji su poslali svoje radove zahvaljujemo na učešću i čestitamo na kreativnosti. Takođe želimo da se zahvalimo svim članovima koji su glasali za svoje favorite.

Pobjednike ćemo u toku sledeće sedmice kontaktirati u vezi preuzimanja nagrada. Molimo dobitnice da u svojim profilima popune polja sa kontakt podacima (broj telefona), kako bi mogli ostvariti kontakt.

Budite uz nas i dalje jer su u pripremi razna iznenađenja!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.