Omiljeni ukusi stižu u podgoričku Deltu: Sedmo izdanje manifestacije Čokolada i vino

U podgoričkom šoping molu Delta City i ove godine će biti otvorena vrata univerzuma u kome se sljubljuju čokoladne delicije i piće bogova.

Omiljeni ukusi stižu u podgoričku Deltu: Sedmo izdanje manifestacije Čokolada i vino

Na veliko zadovoljstvo hedonista, sedmo izdanje manifestacije Čokolada i vino biće organizovano u petak i subotu, 6. i 7. marta. Agencija Memento marketing i komunikacije ponovo će okupiti proizvođače i distributere čokolade i delikatesa na bazi čokolade i vinarije iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Pružićemo ljubiteljima čokoladnih delikatesa i vina novu priliku da uživaju u simfoniji aroma, nota, kultura i tradicije, da tragaju za novim ukusima, a onim dobro poznatim dodaju nove dimenzije. Upravo je to i glavni cilj ove manifestacije: otkrivanje spoja koji ukuse na koje smo navikli podiže na jedan sasvim novi nivo“, objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

 

„Svake godine se trudimo da posjetiocima obezbijedimo što bolju ponudu i moramo da istaknemo da će ona ove godine biti najraznovrsnija i najkvalitetnija do sada“, dodaje Knežević.

Posjetiocima će biti predstavljena vrhunska crnogorska vina, sa područja Crmnice, Beri i Danilovgrada, zatim vrhunska srbijanska vina, iz Šumadije i sa Palića, kao i vrhunska vina iz Hrvatske, sa područja Istre. Ljubitelji čokolade i delikatesa na bazi čokolade imaće priliku da se zaslade pralinama izrađenim od belgijske, švajcarske i italijanske čokolade, čokoladama i krem proizvodima, sitnim i komadnim kolačima, izrađenim po domaćoj recepturi, tortama i delikatesima vrhunskih poslastičara kao i domaćim krofnama i sladoledima prelivenim čokoladom.

Prateći program manifestacije, u kojem posjetioci naročito uživaju, ove godine je najbogati do sada:

Tokom ranijih izdanja ove manifestacije primijetili smo da posjetioci naročito uživaju u pratećem programu pa smo se potrudili da on ovog puta bude još bogatiji i raznovrsniji. Zadovoljstvo nam je što smo u tom dijelu dobili značajnu podršku učesnika koji će obezbijediti sve što je potrebno da bismo organizovali razna takmičenja za posjetioce. Imaćemo takmičenja u prepoznavanju vina na slijepo, i to oba dana, zahvaljujući vinarijama koje učestvuju na manifestaciji i podršci Signature Wineshop&Bar. Organizovaćemo i takmičenja u prepoznavanju ukusa pralina, punjenja krofni i torti. Biće organizovan i izazov za one koji budu željeli da se oprobaju u brzom jedenju krofni. Uz nas je i ove godine kompanija 13. jul – Plantaže, zahvaljujući kojoj ćemo imati goste, vrhunske stručnjake iz oblasti gastronomije i enologije pa će posjetioci imati priliku da uživaju i u prezentacijama uparivanja čokolade i vina i upotrebe čokolade u vrhunskom kulinarstvu”, objašnjava Knežević.

 

Na sedmom izdanju manifestacije  Čokolada i vino predstaviće se:  Poslastičarnica Desert -Miranis Sweet, Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Falcon Group – CreMonte i Maya, Donut Time, Mille Baci, Šik&Šiz, LokmaX Montenegro, Čokoladice Julius, Montenegrina čokolada, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Ceka, Vinarija Damjanić i BNM Wines.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Detaljnije informacije o programskim segmentima i učesnicima mogu se pronaći na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čokolada&Vino (@cokoladaivino) on Feb 18, 2020 at 7:11am PST

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.