Dvije vrste make up-a na jednom licu: Greške pri šminkanju VS. pravilan make up

Prenaglašene iscrtane obrve, napadni make up na očima, previše rumenila i naravno, ruž za usne koji prelazi liniju usana...sve su to greške koje žene često ponavljaju.

Dvije vrste make up-a na jednom licu: Greške pri šminkanju VS. pravilan make up

Svaka žena ima svoj stil kad je šminkanje u pitanju, no neki postupci apsolutni su "no-no" koji uvijek vode do katastrofalnih rezultata.

U tu grupu spadaju prenaglašeno iscrtane obrve, napadni make up na očima, previše rumenila i naravno, ruž za usne koji prelazi liniju usana.

Popularna blogerka Carli Bybel napravila je odličan tutorijal u kojem je pokazala neke najčešće greške koje žene prave pri šminkanju te otkrila neke trikove zbog kojih će svako lice izgledati fantastično.

Pola lica je našminkala "nepravilno", a pola "pravilno", a kako je ispao rezultat te šta sve preporučuje lijepa Carli - pogledajte u videu: 

 

 index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.