A šta sa neugodnim mirisima u kuhinji?

Pogledajte 3 prirodna rješenja za mirišljavu kuhinju.

A šta sa neugodnim mirisima u kuhinji?

U kuhinji se zadržao miris od sinoćne večere

U posudu s vrelom vodom stavite malo pomorandžine kore i cimeta pa pustite da vri nekoliko minuta. Ugasite ringlu i ostavite posudu na šporetu cijeli dan kako bi se ugodan slatkasti miris proširio kuhinjom i zamijenio neugodan miris. 

Frižider ima neugodan miris

Prvo pronjuškajte po frižideru kako biste pokušali da nađete krivca koji širi neugodan miris. Ako se miris uvukao u frižider i ne prolazi uprkos tome što ste izvadili namirnicu koja ga je širila, stavite na tanjir sodu bikarbonu pa ga ostavite u frižideru jedan dan. Za jače mirise napunite tanjir svježim zrnima kafe i ostavite u frižideru nekoliko dana. Protiv kiselkastog mirisa najbolje djeluje drveni ugljen. Stavite par komada ugljena na tanjir i ostavite u frižideru nekoliko dana da upije miris.

U kuhinji se osjeća dim od cigareta

U plitku posudu nalijte sirće i pustite ga da odstoji kako bi upio miris dima od cigareta.

 

stvarukusa.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Vazelin uvijek imajte pri ruci za ljepotu, kada...

RECEPT
DANA

Uskršnji zeko

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.