5 najboljih ljetnjih pića za tanji struk

U kratkom roku smanjite obim struka vodeći računa o tome šta pijete, a hladan zeleni čaj samo je jedan od zdravih izbora.

5 najboljih ljetnjih pića za tanji struk

Gazirani zaslađeni sokovi i pivo ne čine uslugu vašem stomaku, ali postoje ljetnja pića koja možete da pijete bez griže savjesti, a čak i pomažu vašoj liniji.

1. Voda sa ukusom

Voda je najbolji odabir, ali ako ne možete da pijete dovoljno obične vode, odaberite vodu sa citrusnim ukusom. Ipak, čitajte etikete i birajte niskokaloričnu vodu, a ne onu koja je zaslađena. Najbolje bi bilo da sami u vodu iscjedite malo limuna, bez zaslađivanja.

2. Smuti od lubenice ili dinje

Sve dok ne dodajete šećera u njega, ovaj ukusni napitak možete da pijete bez brige o količini. Ne samo da će vas hidrirati, nego je i pun nutrijenata, a dokazano sadrži supstance koje pomažu u borbi protiv masnih naslaga. Dinja i lubenica su ljetnje povrćke koje osim što vam pomažu da utolite žeđ i smanjite struk, pomažu i vašem organizmu u zaštiti od sunca. Priprema je vrlo jednostavna. Narežite jestivi dio lubenice i stavite u sokovnik ili blender.

3. Svježi sok od grejpa

Sok od grejpa pomoći će vašoj liniji, ali samo pod uslovom da sami cijedite sok, razrijedite sa vodom i tako pijete bez dodavanja šećera.

4. Hladni zeleni čaj

Zeleni čaj pospješuje vaš metabolizam i smanjuje masne naslage. Redovno konzumiranje zelenog čaja može vam pomoći da izgubite masne naslage na stomaku, naravno pod uslovom da ga ne zaslađujete.

5. Ledeni čaj od mente

Nadutost i loša probava osim masnih naslaga često su uzrok velikog stomaka. Metvica (menta) je poznati lijek protiv nadutosti, te će pomoći da u kratkom roku značajno smanjite obim stomaka. Za bolji ukus dodajte malo limuna i izbjegavajte šećere jer šećer uzrokuje nadutost pa u tom slučaju čaj neće imati nikakvog efekta.

Znamo.m@/covermagazin.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.