Na ove kozmetičke preparate ne treba bacati novac

Kozmetička industrija stvarno zna kako da namami kupce novim proizvodima. Međutim, dok neki od njih stvarno donose inovativna rješenja za svakodnevne "beauty" probleme, drugi su potpuno beskorisni.

Na ove kozmetičke preparate ne treba bacati novac

Nažalost, to je nemoguće otkriti prije nego što ih isprobate, ali za tri kozmetička proizvoda ako samo malo razmislite, shvatićete da nemaju nikakvu drugu svrhu nego da vam izmame novac.

Anticelulit kreme

Bilo bi divno kada bi jedna krema mogla jednostavno izbrisati sav celulit s tijela, ali to, nažalost, još nije moguće. Proizvodi koji to obećavaju uglavnom samo hidriraju kožu, a u borbi protiv narandžine kore i dalje jedino pomažu fizičke vježbe i pravilna ishrana.

Voda u spreju

Ne trošite novac na nešto što možete napraviti sami – i to besplatno. Voda u spreju ista je kao i ona “obična”, a sigurno ćete kući naći i neku praznu bočicu s raspršivačem. Učinak će biti isti, a zapravo ga neće ni biti, jer jedino što ovaj proizvod nudi je kratkotrajno osvježenje.

Losioni za određene djelove tijela

Ne treba vam posebni losion za stopala, pete, laktove… Tu se uglavnom radi o istom proizvodu u različitim pakovanjima. Obični losion za tijelo jednako dobro će njegovati vaša stopala kao i onaj čija je to jedina namjena.

 

index.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.