U podgoričkoj Delti u toku VIII sajam vjenčanja Vaša Bajka

Najljepše izdanje popularne Bajke do sada

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je osmi sajam vjenčanja Vaša Bajka koji orgnizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Usluge i ponudu vezanu za vjenčanja predstavlja čak 31 izlagač.

U podgoričkoj Delti u toku VIII sajam vjenčanja Vaša Bajka

Svečano otvaranje Bajke upriličeno je u petak u 18 sati, a tokom programa plesni par kluba Sonrisa izveo je impresivan mladenački ples, a nakon toga uslijedila je revija salona vjenčanica Naši Snovi, La Bella Sposa i Say Yes to the Dress i modnog krojačkog ateljea LidaMard Bride. Salon vjenčanica Naši Snovi predstavio je najnovije modele brendova Pronovias, San Patrick, White one i Demetrios, a salon vjenčanica La Bella Sposa modele srbijanske modne kreatorke Maje Marukić. Salon vjenčanica Say Yes to the Dress  predstavio je kolekcije vjenčanica renomiranih brendova La Sposa Pronovias Group 2017 Barselona i, kao jedini zastupnik za Crnu Goru, vjenčanice Eddy K. 2017 Milano, dok je modni krojački atelje LidaMard predstavio modele iz sopstvene modne linije LidaMard Bride.

 

I ove godine, budući mladenci tokom posjete sajmu Vaša Bajka mogu do detalja da isplaniraju svoj najsvečaniji dan u životu.

Osim bogate ponude vjenčanica iz salona i modnog krojačkog ateljea koji su se predstavili tokom otvaranja, na sajmu su prisutni svi koji su mladencima neophodni prilikom planiranja vjenčanja. Na sajmu su ove godine oni koji brinu o ljepoti budućih nevjesta. Natasha makeup artist predstavlja najnovije trendove u šminkanju dok Modni studio Believe by Biljana predstavlja kompletan set usluga: šminka, frizura i manikir. U nedjelju će dio Bajke bit ii profesionalna šminkerka Jelena Ilinčić koja će održati trosatnu makeup sesiju u terminu od 12 do 15 sati.

Najnovije trendove iz oblasti dekorisanja vjenčanja predstavljaju agencije za dekoraciju: Happy weddings & events i Pavi se FeSta, ponudu bidermajera i svečanih cvjetnih aranžmana predstavlja cvjećara Habitat, radionica Anastasija predstavlja ponudu prateće opreme za vjenčanja, a Creative studio by Biljana prikazuje svoje umijeće u izradi dekorativnih čaša za mladence.

 

Budući mladenci imaju priliku i da izaberu burme i nakit u okviru izložbenog prostora zlatare Domnik. Kakvi trendovi vladaju kada je dekorisanje svadbenih torti u pitanju predstavljaju poslastičarnica Marina i XAOC kafe, a prostor i meni za svadbena veselja predstavljaju restorani Sport Club, Internacional, hoteli Ramada, Hilton Podgorica Crna Gora i Centreville Hotel&Experiences i imanje/restoran Salaš 23.


Ponudu svečanih haljinica od tila i cvjetnih modnih asesoara predstavljaju Angie&Me- za male i velike princeze i Atelje Manufaktura, dok  Atelje Mely&ArDaDo predstavlja ručno izrađeni nakit i sasvim drugačiju obuću za dame.

Budući mladenci imaju priliku i da se upoznaju sa repertoarom za svadbena veselja orkestra Dobri momci Podgorica, a Erste banka predstavlja svoju ponudu stambenih kredita. Usluge profesionalnog fotografisanja predstavljaju Boško Purić Photography, Saša Vujanović Photography, Bojan Gnjidić Photography i Photobooth Montenegro, a video usluge Bane Kljajić Wedding video. Ove godine budući mladenci imaju priliku i da se upoznaju sa vrhunskim austrijskim i vinima iz ulcinjskog vinogorja, a predstavlja im ih Montefino Wine.


Osim bogate ponude, organizatori su, u saradnji sa učesnicima i saradnicima, pripremili i vrlo sadržajan prateći program.

Danas (subota) u 19 sati u centralnom atrijumu Delte će nastupiti gudački duo Milena Vuković, violina i Milica Vujović, violončelo, a u 20 sati je na programu modna revija modnog krojačkog ateljea LidaMard Bride tokom koje će biti predstavljene 4 vjenčanice i 5 svečanih kombinacija ovog modnog brenda. Tokom dana održavaju se i foto i makeup sesije kao i degustacija slatkog i slanog programa i vina.

Svečano zatvaranje VIII sajma vjenčanja je u nedjelju, u 20 sati. Radno vrijeme je od 10 do 22 sata, a ulaz je slobodan.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.