Sjajni vitamin B i njegovo dejstvo

Sjajni vitamin B i njegovo dejstvo

Grupa vitamina B ima glavnu ulogu kada je riječ o našim nervima. Oni imaju širok spektar djelovanja i mnogobrojne pozitivne uticaje na naše tijelo. Vitamini B grupe će vas smiriti, ublažiti bol, djeluju protiv stresa, poboljšavaju cirkulaciju i štite nerve.

Nedostatak vitamina B

Ukoliko Vitamin B nije dovoljno zastupljen u vašem dnevnom meniju, može da dodje do pada imuniteta, a simptomi koji na to ukazuju su loše raspoloženje, razdražljivost, slaba koncentracija, umor, nesanica i blaži oblik depresije.

Hrana bogata vitaminom B

Da biste izbjegli pad slabljenje imuniteta i sve ostale negativne posljedice koje se javljaju kao nedostatak ovog vitamina, konzumirajte sledeće namirnice: piletinu, govedje i svinjsko meso, tunjevinu, integralne proizvode, orahe, krompir, pasulj, mliječne proizvode, šampinjone i soju.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.