Odabir burme za vas i vašeg voljenog - Korisni savjeti

Vjerili ste se i sada je već vrijeme da birate burme, zar ne? Da biste izabrali savršeno prstenje, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko faktora prilikom kupovine svadbenog prstena. Prije nego što izgovorite sudbonosno da, zapamtite: izbor burme je vaš lični pečat i neka zaista bude ono što ste i zamislili. Evo nekoliko predloga kako da uskladite želje i mogućnosti.

Odabir burme za vas i vašeg voljenog - Korisni savjeti

Burme sa dijamantima ili nekim drugim dragim kamenom, od bijelog ili žutog zlata, pitanja su na koja najprije treba da odgvorite. Jednostavno je, krenite korak po korak. Počnite od sopstvenog stila i nakita koji nosite. Da li više volite jednostavno prstenje ili radije birate neko sa cirkonima i dragim kamenjem? Da li želite da vam vjerenički prsten i burme budu slične? Hoćete li birati iste burme za vas i partnera ili ćete nositi različite? Neka ova pitanju budu putokaz u kojem pravcu treba da idete prilikom biranja prstenja. Naime, potraga će vam biti sužena, a vi ćete se lakše snaći prilikom kupovine.

Vjerenički prsten i burma – slični ili različiti dizajn?

Da li vjerenički prsten treba da se razlikuje od burmi ili da se podudara? Većina dama će reći da bi burma trebalo da se razlikuje od vjereničkog prstena, ali ima i onih koji radije biraju slično prstenje. Ipak, ukusi su različiti, pa tako neko pored upečatljivog vjereničkog prstena želi jednostavniji dizajn svadbenog prstena, a neke djevojke žele posebne burme koje će odudarati od drugog nakita. Nekome je, pak, važno da se istaknu oba prstena, pa onda obratite pažnju i na dizajn i jednog i drugog, jer ne bi trebalo da bude velikog kontrasta između njih, već bi vjerenički prsten i burme trebalo da se podudaraju.

Međutim, nakon što se izgovori sudbonosno da, pojedine dame žele samo da nose burmu na ruci, a samim tim i podrazumijevaju da će stil i dizajn burme biti drugačiji i da će privlačiti pažnju mnogih. U ovom slučaju, posavjetujte se sa svojim juvelirom u vezi pravog odabira kako biste izabrali pravi prsten.

Želite nešto drugačije?

Ako biste malo da eksperimentišete i ne želite da imate burmu od žutog ili bijelog zlata, onda vam predlažemo da napravite neku kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jeste li razmišljali o ružičastim cirkonima ili sitnim dijamantima koji daju posebnu draž ili pak burmu sa dragim kamenom? Nikada se ne zna, možda će vam se svidjeti nešto što uopšte niste ni zamislili. U svakom slučaju, birajte burme koje ćete uvijek rado nositi, samo obratite pažnju i izaberiite ono što vam se najviše sviđa.

Nekada budžet kojim raspolažete ograničava izbor prstena. Zato se posebno osvrnite na podjelu novca i planirajte unaprijed otprilike koliko će vam novca biti potrebno za burme. Dijamanti, graviranje, posebno ručno iscrtani detalji, sve dodatno povećava cijenu, tako da razmislite na vrijeme da kasnije ne bi bilo poteškoća. Ne zaboravite, burme ćete nositi svakoga dana, tako da nemojte uzimati ono što nije dio vašeg stila, bez obzira na cijenu. Bolje smanjite budžet za dekoraciju, jer ipak burme ostaju za cio život (ili bi bar tako trebalo da bude).

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.