Ako budete ovakve, SVAKI muškarac će pobjeći od vas!

Svi znamo za slučaj lijepih, obrazovanih, situiranih i uspješnih žena koje su vječito same. One po pravilu zastrašuju mnoge ne baš samopouzdane momke, koji se ne usuđuju čak ni da ih startuju, jer se plaše da su takve cice toliko savršene da oni nikada neće biti dovoljno dobri za njih. Ali, u čemu je problem sa onim manje uspješnim, običnim djevojkama. Što one nemaju dečka?

Ako budete ovakve, SVAKI muškarac će pobjeći od vas!

Kako su istraživanja pokazala, postoji još četiri tipa žena s kojima muškarci ne žele da budu, a evo i zašto.

Glava u oblacima

Svako tu i tamo voli malo da sanjari. No, kada je riječ o ovom tipu djevojaka, ne govorimo o malo mašte, već o životnom stilu koji nema veze sa stvarnošću.

Bilo da je riječ o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svijet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima, jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

 

Razmažene princeze

Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez mnogo rasprave.

Razmažena djevojka će uvijek htjeti da dobije baš ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, praviće probleme i ponašaće se vrlo djetinjasto.

 

Kraljice drame

Neke žene jednostavno su zavisne od toga da od svake muve prave slona. Kraljice drame žive za trenutke u kojima postoji neizvjesnost.

Ako nema drame, same će  je stvoriti, jer se jedino tako osjećaju živo.

 

Zavisnice od ljubavi

U pitanju su žene koje jednom kad konačno uđu u vezu, svog dečka počinju da tretiraju kao vlasništvo. Stalno zahtjevaju pažnju i dokazivanje ljubavi, a ako to ne dobiju, postaju jako naporne.

Ljubomorne ispade i posesivnost van svake mjere niko ne može dugo da trpi.

 

index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.