Nova akcija LJUBAV IZ RAČUNA

Prvi nagradni konkurs "Moja porodica na okupu" od 01. novembra

Nova akcija LJUBAV IZ RAČUNA

Portal Žena Sam Ja brine o porodičnim vrijednostima jer smatramo da je porodica najveće bogatstvo koje imamo. Vođeni ovim geslom, odlučili smo da  uradimo nešto konkretno za vašu porodicu, ali prvo morate uraditi jedan mali test.

Otvorite svoj porodični album i pregledajte fotografije. Izbrojte koliko imate fotografija na kojima se nalaze svi članovi vaše uže porodice. Vjerujemo da je taj broj manji od 10 : ). Mi vam dajemo priliku da učestvuje na prvom nagradnom konkursu portala Žena Sam Ja i odmah popravite taj rezultat. Osvojite mini porodični album sa 10 porodičnih fotografija koje će za vas uraditi renomirani fotograf Aleksandar Saša Jaredić.

Nagradni konkurs Moja porodica na okupu” na našem portalu počinje 01. novembra 2011. godine.

Pripremite se i iskoristite priliku da dobijete profesionalne fotografije svoje porodice.

Za učesce na konkursu morate biti registrovani korisnik, zato iskoristite priliku da se registrujete na vrijeme.

Srećno!

LIKE-ujte našu stranicu na FACEBOOK-u da bi bili redovno informisani o novostima i toku akcije, a više informacija o uslovima učestvovanja slijedi sutra na stranici LJUBAV IZ RAČUNA...

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.