Do dužih i gušćih trepavica uz par trikova

 

Do dužih i gušćih trepavica uz par trikova

Duge i guste trepavice san su većine dama, jer oči djeluju krupnije, a pogled zavodljiviji. Uz nekoliko jednostavnih trikova holivudskih šminkera neće vam biti problem da oborite s nogu koga god poželite!

Uvijač

Trepavice uvijek uvijajte prije nanošenja maskare, kako biste spriječili njihovo lomljenje i razmazivanje šminke. Uvijač prvo zagrijete toplim vazduhom iz fena, lagano ga postavite na gornje trepavice, zatvorite i zadržite 10 sekundi.

Podloga za maskaru

Za vizuelno duže i čvršće trepavice, prije nanošenja maskare, trepavice od vrha od korijena premažite podlogom za maskaru koja spriječava lomljenje trepavica, a produžava trajnost i postojanost maskare.

Više vrsta maskara

Ako niste postigli željeni efekat jednom maskarom, kombinujte više njih sa različitim oblicima četkica i hemijskih komponenata. Počnite sa maskarom za volumen, zatim dodajte sloj maskare za produžavanje i razdvajanje trepavica, a na kraju maskaru za uvijanje trepavica.

Češalj

Posle nanošenja maskare, brzim potezima očešljajte trepavice metalnim ili plastičnim češljem ili čistom starom četkicom, kako biste uklonili višak maskare i odvojili slijepljene trepavice.

 

novosti

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.