Ovakve ljubavne savjete ne možete čuti od starijih

Teško je precizno odrediti kakva zapravo veza treba da bude. Svaka veza je posebna sama po sebi i ne postoji univerzalni savjet kako da se ponašate u njoj. Često se nađe neko ko za sebe misli da je pametniji i iskusniji (posebno naša majka ili starija sestra) koja nas savjetuje šta da uradimo u određenim situacijama. Međutim, mi vam donosimo par ljubavnih savjeta koje niste mogli da čujete od njih.

Ovakve ljubavne savjete ne možete čuti od starijih

Ključ dobre veze je dobra komunikacija u krevetu

Dobra usklađenost i komunikacija u krevetu pozitivno će uticati na vašu ljubavnu vezu. Podijelite sa partnerom sve one sitnice koje ste željeli da isprobate u krevetu, a bilo vas je sram da mu kažete. Ako ste zadovoljni ljubavnim životom unutar vašeg kreveta, veza će vam biti bolja, a i vi ćete biti srećni i zadovoljni.

Prisjetite se samog početka veze

Sjećate li se početka vaše veze kada je sve bilo uzbudljivije i zanimljivije? Vjerovatno ste izlazili na puno sastanaka, jeli i pili u popularnim restoranima i radili sve one stvari koje sada ne radite. Morate prihvatiti da je period “medenog mjeseca” iza vas, ali da je u redu da se, s vremena na vrijeme, prisjetite stvari koje ste radili upravo tada. Ovo će vam sigurno osvježiti vezu i podsjetiti na to koliko se vas dvoje zapravo volite.

Zaboravite na tradiciju

Živimo u 21. vijeku i dosta se toga promijenilo u odnosu na vrijeme u kojem su živjele naše bake. Zaboravite na onu staru “da put do muškog srca dolazi preko stomaka” i zamijenite uloge. Današnje žene su samostalne, samouvjerene i znaju šta žele i definitivno im mjesto nije samo u kuhinji. Dopustite svom muškarcu da vam pokaže svoje umijeće u kuhinji. Par koji je ravnopravan u svemu je par koji će imati dugu i stabilnu vezu.

Borite se za svoju ljubav

Svi bismo željeli da nađemo princa na bijelom konju koji će biti lijep, zgodan, pametan i, eventualno, bogat. Takvog muškarca ćete vjerovatno tražiti cijeli život i na kraju ćete i ostati sami. Budite realni, nađite nekoga ko će vas činiti srećnom i bez koga nećete moći da zamislite svoj život. Budite optimistični i vjerujte da tamo negdje postoji vaša srodna duša. Budite spremni da marljivo radite na svojoj vezi. Uostalom, ako se dovoljno volite, ništa vam neće biti teško da svoju ljubav sačuvate zauvijek.

Ne postoje dvije jednake ljubavne veze

Iako je dobro da se ponekad sa prijateljicom posavjetujete o ljubavnim problemima koje imate u vezi, imajte u vidu da je svaka veza posebna na svoj način. Svoju vezu sami gradite, jer ipak vi najbolje znate šta vas i vašeg partnera čini srećnima.

 

minimagazin.info

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.