Riješite se neprijatnog mirisa iz cipela na 3 neobična načina

U toplijim mjesecima više se znojimo, a to nažalost često stvara neprijatne mirise, pogotovo kad su cipele u pitanju.

Riješite se neprijatnog mirisa iz cipela na 3 neobična načina

Jednom kad cipele poprime neugodan miris, teško je vratiti im staru svježinu, ali postoji nekoliko trikova koji će tivam pomoći da opor miris uklonite ili barem svedete na minimum.

1. Soda bikarbona

Ovaj trik koristile su i naše bake, a sigurno pali. Kad dođete kući i skinete cipele, posipajte ih sa malo sode bikarbone. Pustite da soda bikarbona djeluje preko noći, a ujutro jednostavno okrenite cipele iznad kante za smeće i riješite se viška sode bikarbone - i neugodnih mirisa.

2. Zamrznite cipele

Ovaj zaista neobičan trik navodno odlično uklanja neugodne mirise. Stavite očišćene cipele u plastičnu vrećicu, dobro je zatvorite i zatim ih stavite u zamrzivač preko noći. Samo nemojte da zaboravite da ih izvadite iz zamrzivača!

3. Zrna kafe

Kafa odlično upija neugodne mirise pa može pomoći i da uklonite miris iz cipela. Nekoliko zrna kafe stavite u cipelu na barem 3 sata - upiće sve neprijatne mirise.

 

Index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.