Ove osmominutne vježbe garantovano smanjuju obim ruku!

Stanjite obim ruku, učvrstite mišiće i riješite se opuštene kože uz vježbe koje je kreirala fitnes trener Trejsi Anderson.

Ove osmominutne vježbe garantovano smanjuju obim ruku!

Poznati fitnes trener Trejsi Anderson postala je guru preoblikovanja tijela za žene širom svijeta, a razvila je svoju metodu vježbanja ruku. Ciljanim vježbama možete smanjiti obim nadlaktica, učvrstiti mišiće i zategnuti kožu, a većina vježbi ne zahtijeva ni dizanje tegića.

Andersonin protokol vježbanja ruku  traje nepunih osam minuta. Možda će vam na početku biti teško da pohvatate sve pokrete, no oni se ponavljaju i nakon par puta se lako pamte.

Svakog dana vježbajte po ovoj rutini i rezultati neće izostati. Prve rezultate ćete primjetiti već nakon nekoliko dana, a tanje ruke možete očekivati već nakon dva mjeseca vježbanja.

Pogledajte video:


sportista.me

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.