Pastelne nijanse za maglovite dane

Audreysdream

Kaput u boji devine dlake vječni je klasik.

Pastelne nijanse za maglovite dane

Simpatična haljina iz radionice Tempera dizajna u imitaciji pletiva, idealne duljine za ove hladne dane,  harmonično se spojila sa sivilom sumornog zimskog dana istaknuvši se svojim pastelnim bojama.

Pastelno ružičasta ljepotica zanimljivog kroja s plavom bordurom ispod struka i obrubom od čipke, skladno korespondira gležnjačama u boji trule višnje. Iako naizgled ova haljina bolje pristaje proljetnim ili jesenskim danima, odlučila sam je prošetati upravo idliličnim koprivničkim ulicama ispunjenim tajnovitom maglom i bijelim injem.

Outfit je između ostalog upotpunila i prigodna elegantna narukvica (Majine duminice).

Kako bi outfit bio ugodan oku, ali i prikladan za temperature ispod minusa, ogrnula sam se elegantnim vintage kaputom od vune u boji devine dlake. Ovaj klasik među kaputima osim što je izuzetno topao, uvijek je u modi, te podiže i najjednostavnije kombinacije.

Photo by: Marta Pleško
Haljina: Modni dizajn tempera
Narukvica: Majine duminice
Kaput: Vintage

Više fotografija pogledajte na Audreysdream

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.