Takmičenje u podgoričkoj Delti: Kad se mame i tate u klupe vrate

U subotu, 06. septembra, u okviru manifestacije Back to School koja se održava u šoping molu Delta City u Podgorici, biće organizovano vrlo interesantno i uzbudljivo takmičenje pod nazivom Kad se mame i tate u klupe vrate.

Takmičenje u podgoričkoj Delti: Kad se mame i tate u klupe vrate

U centralnom atrijumu Delte, u terminu od 18 do 21 čas, biće smještena vesela učionica u kojoj će roditelji, u toku 4 školska časa, pokazati kakvo im je opšte znanje odgovarajući na pitanja i rješavajući zadatke iz poznatih školskih predmeta, ali i iz bontona i vještine komuniciranja.

Roditelji će u toku ovog zanimljivog takmičenja moći da se na kratko vrate u djetinjstvo i prisjete vremena kada su im najveće brige bile da li će ih nastavnik ili nastavnica prozvati i koju ocjenu će dobiti, a djeca će imati priliku da se zabave i uz mnogo smijeha opuste pred početak perioda učenja i brojnih obaveza.


Prijavljivanje za ovo interesantno takmičenje počelo je u ponedjeljak, 01. septembra, a vrši se putem mail adrese b2smameitate@gmail.com ili slanjem SMS poruke na broj 069 38 38 98.  

U takmičenju može učestvovati najviše 20 roditelja. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime, prezime, datum rođenja i kontakt podatke takmičara. Roditelji koji se pokažu kao najbolji đaci osvojiće poklon vaučere sponzora takmičenja Kids Land i Sport Vision.

Takmičenje Kad se mame i tate u klupe vrate organizuje agencija Incognito u saradnji sa šoping molom Delta City. Manifestacija Back to School završava se u nedjelju, 07. septembra sportsko-zabavnim programom.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Čorba od karfiola

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.