Na tržištu Crne Gore nema sporne serije proizvoda Lino Frutolino

Na tržištu Crne Gore nema sporne serije proizvoda Lino Frutolino

Radi mjera predostrožnosti i vršenja dodatnih analiza proizvoda, Podravka je na tržištu Hrvatske na preporuku Sanitarnog inspektorata donijela odluku o privremenom povlačenju proizvoda Lino Frutolino 200g, serije 22052013, kontrolnog broja 0909, upotrebljivom do 22.05.2014. godine, koji je distribuiran isključivo na hrvatskom tržištu.

Iako je Podravkina laboratorija za kontrolu kvaliteta utvrdila kako je proizvod u potpunosti ispravan, što je potvrdila i nezavisna analiza u akreditiranoj spoljnoj laboratoriji, i to na više uzoraka iste serije, Podravka je prema svojoj politici sistema  sigurnosti hrane i kvaliteta odlučila privremeno povući proizvod spomenute serije kako bi napravila dodatne analize i potvrdila ispravnost navedenog proizvoda.

U Podravci napominju da je detaljnom kontrolom utrvrđeno kako na tržištu Crne Gore nema spornog proizvoda.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.