Draga buduća mama, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja.

Draga buduća mama, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja.

E-mail poruka koju je jedna trudnica poslala nacionalnoj organizaciji za sa Daunovim sindromom "CoorDown", podstakla je na kreiranje emotivnog i inspirativnog videa "Dear Future Mom". 

U poruci je majka objasnila da njeno nerođeno dijete ima Daunov sindrom. " Plašim se, kakav život će imati moje dijete?" , pitala je ona.

Video koji vam predstavljamo nudi odgovore na njeno pitanje od 15 osoba sa Daunovim sindromom, a svako od njih će vam, sigurni smo, ugrijati srce. 

„Draga buduća mama, ne plaši se. Tvoje dijete će moći raditi mnogo toga. Ono može da te zagrli, može da trči s tobom, može da priča i da ti kaže koliko te voli... Draga buduća majko, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja. Isto tako ćeš i ti biti srećna..."

 

Video je napravljen povodom Svjetskog dana lica sa Daunovim sindromom, koji se oblježava 21. marta.

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.