U podgoričkoj Delti u toku sajam PetVet: Udomljavanje, edukacija i promocija

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je peti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet.

U podgoričkoj Delti u toku sajam PetVet: Udomljavanje, edukacija i promocija

Na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, ponovo je okupio prodavce i distributere hrane i opreme za kućne ljubimce i nevladine organizacije koje promovišu odgovorno vlasništvo i udomljavanje pasa.

Sajam protiče u sjajnoj atmosferi. Posebno nas raduje veliko interesovanje za udomljavanje pasa. Juče su svoj novi dom našla četiri štenca, a i danas je interesovanje veliko pa očekujemo da će do kraja sajma još napuštenih pasa pronaći odgovorne vlasnike. Danas udomljavanje organizuju nevladine organizacije Spas, Ruka šapi i Kuća životinja, tokom cijelog dana, a posebno iznenađenje nam je priredila veterinarska ustanova Montvet koja je odlučila da prvih pet udomitelja na poklon dobije vrijednu nagradu, besplatnu vakcinu protiv lajšmanije za svog ljubimca“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.


Tokom sajma su organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. Posjetioci su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su, oba dana sajma, osvojili poklone koje su obezbijedili Happy Dog, Vrtni centri Kalia i Pet Vet centar.

Večeras (subota, 9.11) će, u 19 sati, biti održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“, u okviru kojeg će 10 ponosnih vlasnika predstaviti svoje ljubimce i boriti se za titule Najponosniji vlasnik, Najbrižniji vlasnik i Najsimpatičniji ljubimac, kao i vrijedne nagrade koje će obezbijediti učesnici sajma.

Posjetioci tokom sajma imaju priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem privatne veterinarske ustanove Montvet koji organizuju veterinarsko savjetovalište.

Učesnici petog sajma Pet&Vet su: PVU Montvet, PetVet Centar, Happy Dog, Vrtni centar Kalia, Kuće za ljubimce, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-šapi i NVO Kuća životinja.

 

Više informacija o sajmu može se pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg.

 

Izvor: Agencija Memento

Foto: Đorđe Cmiljanić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.