Muškarci više vole da njuškaju po telefonu od žena?

Nedavno istraživanje pokazalo je da tri petine muškaraca u vezi špijunira svojim partnerkama telefone, ali da će žene prije priznati.

Muškarci više vole da njuškaju po telefonu od žena?

Zaboravite karmin na kragni, čitanje partnerovih poruka je najpouzdaniji način da se otkrije bilo koja naznaka afere.

Ipak, kako se tako nešto obično pripisivalo ženama nova studija je otkrila više nego zanimljive podatke. Naime, tri petine muškaraca u vezi u Velikoj Britaniji priznaje da su čitali svojim partnerkama poruke, dok je to slučaj samo sa trećinom žena.

Čak 62 odsto muškaraca je priznalo da je to barem jednom uradilo, dok je žena bilo u samo 34 odsto slučajeva. Kada su ih upitali za razlog špijunaže čak 89 odsto njih kaže da je to kako bi uvideli bilo kakvu naznaku romantičnog ili seksualnog konteksta u pisanju, što je uvod u neveru.

Ipak, 59 odsto žena je priznalo da bi se odmah suprostavilo partneru ukoliko bi naišle na bilo kakvu naznaku prevare, dok bi samo 37 odsto muškaraca uradilo isto.

Istraživače je zanimalo i kako bi ispitanici reagovali da uhvate partnera kako im njuška po telefonu.

Trećina ispitanika je reklo da bi smatralo vezu gotovom, 36 odsto je reklo da nikada ne bi došlo u situaciju da partner pretura po telefonu, dok 29 odsto nosi telefon svuda sa sobom pa to ne bi bilo moguće.

„Niko ne poriče da je teško odoljeti da ne pogledate šta to ima zanimljivo u partnerovom telefonu. Naše istraživanje je pokazalo da broj muškaraca koji to rade svojim partnerkama stalno raste – što govori da je tehnologija ili učinila da teže vjerujemo jedni drugima ili samo pojednostavila način špijuniranja partnerovih aktivnosti“, navodi portparol sajta mobilephonechecker.co.uk, koji je sproveo istraživanje.

Da li se vama nekada desilo da preturate po partnerovim porukama?

 

b92.net

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.