Riješite se neugodnih mirisa pomoću ova 4 trika

Mislite da znate sve tajne uklanjanja neugodnih mirisa? Potrudili smo se da nađemo one najbolje, za koje vjerovatno niste čuli.

Riješite se neugodnih mirisa pomoću ova 4 trika

Ekstrakt vanile

Stari trik, za koji možda niste čuli: na sijalicu nanesite kap ekstrakta od vanile i, kada je budete upalili, njena toplota će uticati na širenje prekrasnog mirisa.

Pasta za zube

Sastojci u pasti za zube koji osvježavaju usta jednako djeluju i na vašim rukama ukoliko ste se bavili nekim poslom i na rukama je ostao neugodan miris (na primjer, sjeckanje crvenog luka) operite ruke pastom za zube i vaše ruke će mirisati predivno.

Jabukovo sirće

Miris dima od cigareta možete ukloniti pomoću jabukovog sirćeta jedna od opcija je da krpu namočite u sirće i da je protresete nekoliko puta u vazduhu (kao da pokušavate da otjerate nevidljive insekte) ili da u manju zdjelu sipate sirće i stavite ga tamo gdje se miris najviše osjeti.

Sok od paradajza

Ukoliko koristite plastične posude, najbrži način da eliminišete neugodan miris iz njih jeste da sipate malo soka od paradajza i da ih onda izribate. Nakon toga ih isperite mlakom vodom.

 

minimagazin

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.