Morska so za kosu!

Ko bi rekao da će jednostavna namirnica poput morske soli zauzeti važno mjesto u ormarićima popularnih beauty blogerki širom svijeta!

Morska so za kosu!

Djevojke zadužene za izradu tutorijala vezanih uz kosu, oduševljene su morskom solju, a dok je neke u bočicama miješaju s vodom, druge je ubacuju u šampon!

Zašto su svi ludi za morskom solju?

1. So pomiješana s vodom na kosi radi izvrstan prirodni piling, pa bez oštećivanja, s vlasi uklanja nakupljenu nečistoću i taloge proizvoda za stilizovanje. Morsku so sa šamponom najbolje je pomiješati u zasebnoj bočici, pa nakon šamponiranja kosu isprati hladnom vodom. Kosa će dobiti nevjerojatan sjaj i biti lepršava.

2. Cure koje obožavaju “talase s plaže” takođe bi trebalo da isprobaju učinak koji na kosi ostavlja morska so. U bočicu s raspršivačem stavite vodu i 3 kašike morske soli, pa sve dobro pomiješajte. Nakon što napravite talasastu frizuru, kosu lagano poprskajte ovom smjesom kako bi dobila pravi “morski look”.

3.  Ako imate kosu koja super prima kovrdže, možete isprobati i ovaj trik – na mokru kosu poprskajte vodu s morskom solju, rukama je izgužvajte, pa lagano osušite fenom. Dobićete neuredne seksi talase.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Uštipci sa bananama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.