Punije usne u pet koraka

Dame koje imaju veoma tanke usne vizuelno mogu da ih povećaju uz par trikova. Tajna je u podlozi koju nanosite prije ruža. Glatka površina će osigurati da se ruž duže zadrži na usnama. Pročitajte pet savjeta kako da postignete savršen izgled svojih usana.

Punije usne u pet koraka

Prvi korak: Uradite piling usana uz pomoć meke četkice za zube i malo vazelina. Stavite vazelin na četkicu i lagano, kružnim pokretima prelazite preko usana.

Drugi korak: Oivičite konture usana uz pomoć olovke za usne, ali neka bude za jednu nijansu tamnija od vaše prirodne boje. Obratite pažnju da to bude olovka koja se lako nanosi, a prilikom njenog aplikovanja krenite od centra usana, od kupidovog luka, ka spolja.

Treći korak: Krenite od kupidovog luka da nanosite ruž koji ste odabrali, kako bi postigli prirodan izgled. “Nude” boja je idealna za to, pa slobodno eksperimentišite sa nijansama, dok ne pronađete vama odgovarajuću. Zatim, četkicom kojom nanosite ruž obojite vaše usne do linije usana.

Četvrti korak: Sada kada je ruž na usnama, nanesite preko njega vaš omiljeni sjaj za usne. Možete probati sa nekim koji će povećati volumen usana.

Peti korak: Prilikom šminkanja neka vaše usne budu u prvom planu. Ostatak lica neka bude diskretno našminkan.

 

alo.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.