Zaštitite usne od vjetra i hladnoće

Stručnjaci savjetuju da redovno koristite i preparate za njegu na prirodnoj bazi, ricinusovo ulje ili pčelinji vosak

Zaštitite usne od vjetra i hladnoće

Sa ledenim, vjetrovitim danima, ali i sezonom grijanja, osjetljiva koža usana brzo počinje da se suši i puca, što može da bude vrlo neprijatno i bolno. Ako sa sobom uvijek nosite balzam za usne, to je praktično, ali samo privremeno rješenje.

Stručnjaci savjetuju da redovno koristite i preparate za njegu na prirodnoj bazi, ricinusovo ulje ili pčelinji vosak, koji odlično "hrane" nježnu kožu na ovom dijelu lica, a bogati su ljekovitim sastojcima.

Najbolje je da ih mažete uveče, prije spavanja, tako će usta da budu baršunasto glatka kada se probudite. Prije nego što izađete napolje, nanesite tanji sloj ruža, koji će i da ih zaštiti od vjetra. Vodite računa da bude kvalitetan. Jednom nedjeljno uradite piling usana, ali ne pretjerujte, jer ako ih često trljate, brže će se sušiti, pa i pucati.

novosti.rs

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.