Tri fantastična osvježavajuća koktela od samo 2 sastojka

Gotovo pa je ljeto, temperature nezadrživo rastu, rođendani se slave na otvorenom, kafe lagano evoluiraju u one s ledom. Pravim hedonistima bi na ovoj romantičnoj proljećno-ljetnjoj slici mogao faliti jedan detalj – a mi nagađamo da to može biti divni, hladni, obojeni koktel u ruci!

Tri fantastična osvježavajuća koktela od samo 2 sastojka

No, iskustva nam uglavnom pokazuju da su najljepši dok nam ih sprema neki koktel majstor, a kućni pokušaji se uglavnom završavaju neslavno. Ipak, naša današnja lista namijenjena je ljenjivcima koji ne znaju ili se ne žele baviti sa više od dva sastojka u kuhinji. A upravo toliko će vam i trebati za ova tri sjajna koktela koja vam danas donosimo.

Paloma

Paloma je nešto poput klasične Margarite i Španci je obožavaju. Ukoliko volite tekilu, sigurni smo da ćete voljeti i Palomu. Potrebni sastojci su tekila i sok od grejpa - pomiješajte jednake količine, dodajte led i limetu, sa solju na rubu čaše - po želji.

Garibaldi


Klasični italijanski aperitiv Garibaldi će u ovoj proljećno-ljetnjoj priči savršeno poslužiti. Sastoji se od Camparija i soka od pomorandže. Čašu napunite ledom i ulijte sok i Campari u mjeri 1:1 ili 1:3 (Campari:sok).

Gimlet


Ljubitelji džina će se pronaći u jednostavnom i legendarnom Gimletu. Datira još iz 20-ih godina prošlog vijeka, a zahtijeva odnos pola džina i pola soka od limete. Jednostavno i savršeno!

 

Fashion.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.