Bombice ne moraju ukrašavati samo jelku!

Praznici su pred nama i mnogi od nas ovih dana već uveliko dekorišemo svoje domove. Tradicionalno, prvo se ukrašava jelka, a zatim se razmišlja i o dekorisanju stambenog prostora.

Bombice ne moraju ukrašavati samo jelku!

Svake godine izbor novogodišnjih ukrasa sve je bolji i bogatiji i teško je odoljeti da se iz prodavnice ne vratimo sa novim primjercima bombica, trakica, vjenčića, zvončića, irvasa i drugih šljaštećih ukrasa.

Pronašli smo za vas nekoliko ideja kako da dekorišete svoj dom uz pomoć bombica za koje možda nema više mjesta na vašoj jelci jer su ih "potisnuli" neki novi ukrasi.

Nadamo se da ćete u našim predlozima pronaći inspiraciju, a voljeli bismo i da nam u inbox Facebook stranice pošaljete par fotografija pa da i vaše ideje objavimo. Wink

 

Pripremila: Danchy

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.