Kako da lako pronađete savršeni kupaći za vaš oblik tijela

Konačno su i svjetski dizajneri shvatili da nemamo svi tijelo top modela pa su u svoju ponudu uvrstili i kupaće kostime koji dobro stoje i damama sa ženstvenim oblinama. Ovih nekoliko savjeta biće vam od pomoći prilikom odabira savršenog kupaćeg kostima baš za vaš oblik tijela.

Kako da lako pronađete savršeni kupaći za vaš oblik tijela

Kupaći kostimi za bujne grudi

Šta treba da tražite: Ključna stvar je fišbajn (žica), ali takiđe je bitno da bretele budu široke i podesive, a korpe fino opšivene i čvrste kako bi mogle fino da drže i malo podignu grudi (ali ne previše). Još neke karakteristike mogu biti od pomoći: kupaći treba da ima visok izrez, da fino pokriva pazušne jame, a takođe dobro dođu halteri sa širokim pojasevima ispod grudi. I nemojte da bježite od bikinija: u nekim slučajevima bikini bolje stoji damama sa bujnim grudima, nego jednodjelni kupaći kostim jer ima podršku za grudi u vidu širokom pojasa koji ide skroz do leđa.

Šta treba da izbjegavate: Oskudne modele sa velikim i širokim izrezom i bez podrške, poput gornjih djelova u obliku trougla.

Kupaći kostimi za široke i pune kukove i butine

Šta treba da tražite: Kostim sa upadljivim detaljima koji privlače pažnju na dio iznad struka – jarke boje, dubok izrez, metalni ukras i slično. Za donji dio odaberite model koji je lučno sječen i doseže otprilike 2,5 cm južno od kuka. Donji dio koji ima dodatak u formi suknjice, prikriva bokove. Izrez u obliku slova A, razrez ili naborane strane čine da ovaj model djeluje moderno.


Šta treba da izbjegavate:
Dječački šortsevi, jednodjelni modeli sa bočnim izrezima, donji djelovi sa ukrasima, posebno ukrasi poput metalnih alki (koji mogu da se urezuju u koži).

Kupaći kostimi za puniji struk

Šta treba da tražite: Modele koji klize preko srednjeg dijela (poput tankinija A kroja) ili jednodjelni modeli koji su naborani u prednjem dijelu ili su od materijala koji ima teksturu ili ugrađenu podršku koja će “usisati” ispupčenje. I ne, nema potrebe da prectrate bikini kao opciju. Izaberite modele koje imaju visoko krojen donji dio (sa širokim pojasom) koji su nabrani ili višeslojni da bi mogli da pokriju ono što ne želite da pokažete.

Šta treba da izbjegavate: Uske, pripijene tankinije, modele sa ukrasima na pojasu i donje djelove sa visokim izrezom ili tangama.

Kupaći kostimi za ravnu figuru

Šta treba da tražite: Trodimenzionalne detalje: nabore, alke, uloške i jake printove koji će učiniti da ravna figura djeluje bujnije. Donji djelovi sa ukrasima skreću pažnju na butine i vizuelno formiraju struk.  

 

Šta treba da izbjegavate: Modeli koji naglašavaju prave linije sa vertikalnim prugama ili oštrim četvrtastim izrezima na dekolteu i jednobojne modele, koji nemaju nikakvu teksturu i detalje.

Slike koje je objavio časopis Glamour pravi su dokaz koliko dobar odabir modela kupaćeg kostima može da napravi razliku.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.