Virimo u albume dobitnika konkursa "Moja porodica na okupu"

Virimo u albume dobitnika konkursa "Moja porodica na okupu"

Vaš omiljeni portal je u periodu od 01. do 20. novembra ove godine u okviru akcije LJUBAV IZ RAČUNA, a u saradnji sa fotografom Aleksandrom Sašom Jaredićem organizovao prvi nagradni konkurs na temu: “Moja porodica na okupu”. U konkursu je učestvovalo 26 porodica , a glavnu nagradu, album sa 10 profesionalnih porodičnih fotografija, osvojili su: porodica Kostić, Ognjen i Danilo sa mamom i tatom i Ljiljina i Rankova petorka. Fotograf Jaredić je nakon proglašenja pobjednika donio odluku da nagradi i porodicu Boljević, što je obrazložio riječima: „...iako se nisu kvalifikovali među prve tri fotogafije, smatram da su samim tim što podižu petoro djece zaslužili da osvoje ovu nagradu".

Još jednom čestitamo svim dobitnicima, a vama sa velikim zadovoljstvom predstavljamo neke od fotografija koje su dobitnici uradili u studiju fotografa Jaredića.

Kostici

 

Ognjen i Danilo sa mamom i tatom

 

Rankova i Ljiljina petorka

 

Moji klinci Joco, Petar, Djole, Sladjana i Valentina

 


fotograf Jaredić u akciji (fotografisao Damir Moskov)

Podsjećamo vas da je trenutno u toku drugi po redu konkurs našeg portala, a tema ovog puta je „Najljepša ljubavna priča”. Više informacija o aktuelnom konkursu možete pročitati ovdje

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.