U nedjelju koncertna promocija novog albuma Zvjezdica

U nedjelju koncertna promocija novog albuma Zvjezdica

U nedjelju, 13. oktobra, u velikoj sali KIC-a Budo Tomović, sa početkom u 12 i 18 sati biće održana koncertna promocija novog albuma dječijeg hora Zvjezdice Baš je dobro dobar biti. Mališani i njihovi roditelji će u toku zanimljivog igrokaza Rađanje dobrote, imati priliku da čuju sve numere sa novog albuma hora, ali i da nauče koliko je važno da svijet “miriše dobrotom”.

Scenario koncertne promocije su napisali Ana Klepić i Dejan Đonović, režiser je Husein Bato Dukaj, a uloge Sunčice Cvijetić i Olujka Gromovića zvanog Grom, povjerene su mladim glumcima Irini Šćekić i Nemanji Jancovskom. Specijalni gosti su Minja Subota i Knez koji će sa Zvjezdicama otpjevati nekoliko svojih hitova.

„Želja nam je da djeci Podgorice i njihovim roditeljima priredimo sat vremena uživanja u našim novim pjesmama, ali i u kreativno osmišljenom zabavnom programu u kojem će i oni na neki način učestvovati i koji će im pokazati koliko je dobrota važna za svijet i zašto se svi zajedno moramo boriti za nju”, kazala je Ana Klepić, dirigent hora.

Na putu do rađanja "Dobrote" publika će uživati u numerama sa novog albuma hora Zvjezdice „Baš je dobro dobar biti“: Kačamak, Skoči kolo, Djeca imaju pravo, Grade moj, Karta svijeta, Zujalica, Rijeke,  Dobrota, In the name of love, Bon-ton, Tata kupa zvijezdu, Šta sve djeca vole, Božićna čarolija i Karta svijeta. Realizaciju koncertne promocije su pomogli: Dječiji savez Podgorice, KIC Budo Tomović, Isla pastile, pekara Uniprom, Montenegro Airlines, Ap Print, Primo Design, Ministarstvo ekonomije, Hotel Podgorica, Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina, Muzički atelje Modus, Caffe Pizzeria Fufluns i marketing agencija Incognito.

Karte su u prodaji po cijeni od 3 eura, na biletarnici KIC-a Budo Tomović.


Dječiji hor ,,Zvjezdice’’ postoji već 28 godina i danas je hor Dječijeg saveza Podgorice. Za sve ove godine rada, hor je iza sebe ostavio zavidan broj popularnih dječijih pjesama, prateći djecu soliste na festivalu ,,Naša radost’’ i učestvujući u brojnim emisijama u proizvodnji Radio Televizije Crna Gora (RTCG). Hor je u svijet muzike uveo mnoge mališane i iznjedrio veliki broj danas poznatih pjevača i muzičara, koji su osvajali brojne nagrade na dječijim festivalima. Danas hor broji oko 40 članova, odabranih, talentovanih učenika osnovih škola Podgorice. Dirigenti hora su Marko i Ana Klepić.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.