Naslovna » Zdravlje » Snaga prirode
gooteach
Prijava
Korisnik (username):
Lozinka (password):
Zapamti me na ovom racunaru

  
Registracija
Korisnik (username):
Lozinka (password):
E-mail:
Komentari :
3

Kantarionovo ulje

Svaka žena u svom životu bar jednom ima probleme sa vaginalnim upalama i neugodnim svrabežom, a ginekolozi nam preporučuju razne antibiotike u obliku krema, tableta, vaginaleta i sl.
Mi vam savjetujemo kantarionovo ulje kojim ćete se preporoditi te nećete vjerovati postignutim rezultatima.

Kantarionovo ulje od davnina je poznato kao ulje koje se nanosi na sve rane i jedno je od baznih ulja koje se može stavljati direktno na kožu. Biljka ima male žute cvijetove visine od 20 do 100 cm i kad ih stavimo u maslinovo ulje dobijamo specifičnu crvenu boju ljekovitog svojstva.

Izrazito je poznata u cijelom svijetu i čak bi se usudili reći neophodni preparat za žene. Najčešći problem kod žena je bolna upala jajnika, a mi vam otkrivamo savjet koji ćete, sigurni smo, preporučiti svima.

Umočite tampon u kantarionovo ulje, stavite ga u rodnicu i ostavite da stoji par sati (ne smijete ostaviti predugo), pa ako osjećate da još uvijek postoji bol, ponovite postupak.

 

Izvor: www.savjeti-hr.com

Tagovi :
  • Facebook komentari
  • Ostali komentari
Registrujte se da biste dodali kometar.
Danijela Knezevic
12. Mart 2012. u 18:31:19
Izbrisi ovaj komentar
Možete ga koristiti sve dok problem postoji, ali obično je dovoljno 4-5 dana. S obzirom da je kantarionovo ulje potpuno prirodno (cvjetovi kantariona su umočeni u maslinovo ulje), nema neželjenih reakcija, osim ako se radi o alergiji na neki od ta dva sastojka (nisam do sada čula da su alergeni)...

Inače, kantarionovo ulje se pravi tako što se cvjetovi kantariona stave u flašu sa maslinovim uljem i pusti se da odstoji na suncu 40 dana...tako ga pravi moja mama godinama.
jelena08
12. Mart 2012. u 16:47:29
Izbrisi ovaj komentar
Interesuje me koliko dana treba da se koristi i da li ima nezeljenih reakcija tokom vise puta koriscenja?
Danijela Knezevic
02. Mart 2012. u 15:11:33
Izbrisi ovaj komentar
Mene je kantarionovo ulje spasilo nakon porođaja (tretirala sam ranu od epiziotomije). Inače je odlično za brže zarastanje rana.
Izdvajamo iz galerija
http://www.salveopharma.rs/sr/brand/mycosan-gljivicna-infekcija-noktiju/
Savjet
DANA
Recept
DANA
Pretraga
  
Kalkulatori
BMI Body Mass Index kalkulator
BMR Basal Metabolic Rate kalkulator
Kalkulator plodnih dana
Anketa
Koja vam je najdraža rubrika na našem portalu?
O NAMA
Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)
PRATITE NAS NA
OSTALI SADRŽAJI
KONTAKT
© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.