Kantarionovo ulje

Kantarionovo ulje

Svaka žena u svom životu bar jednom ima probleme sa vaginalnim upalama i neugodnim svrabežom, a ginekolozi nam preporučuju razne antibiotike u obliku krema, tableta, vaginaleta i sl.
Mi vam savjetujemo kantarionovo ulje kojim ćete se preporoditi te nećete vjerovati postignutim rezultatima.

Kantarionovo ulje od davnina je poznato kao ulje koje se nanosi na sve rane i jedno je od baznih ulja koje se može stavljati direktno na kožu. Biljka ima male žute cvijetove visine od 20 do 100 cm i kad ih stavimo u maslinovo ulje dobijamo specifičnu crvenu boju ljekovitog svojstva.

Izrazito je poznata u cijelom svijetu i čak bi se usudili reći neophodni preparat za žene. Najčešći problem kod žena je bolna upala jajnika, a mi vam otkrivamo savjet koji ćete, sigurni smo, preporučiti svima.

Umočite tampon u kantarionovo ulje, stavite ga u rodnicu i ostavite da stoji par sati (ne smijete ostaviti predugo), pa ako osjećate da još uvijek postoji bol, ponovite postupak.

 

Izvor: www.savjeti-hr.com

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.