Ovakav doručak čisti crijeva od nataloženih otrova

Poznato je da je za oslobađanje od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i organizmu nanose nepopravljivu štetu.

Ovakav doručak čisti crijeva od nataloženih otrova

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii dio debelog crijeva – 40-50 cm, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijane aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedjelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

  • - zapaljenski procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
  • - gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu
  • - bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • - prekomjerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma

Ćišćenje crijeva uz pomoć brašna od lanenog sjemena

3 nedelje umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:

1 nedelja: 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

2 nedjelja: 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

3 nedelja: 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme  i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sjeme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.

Ovakvu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

Budite zdravi!

 

Femina

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SAVJET
DANA

Pivo za stolice i fotelje

RECEPT
DANA

Gulaš paprikaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.