Ovakav doručak čisti crijeva od nataloženih otrova

Poznato je da je za oslobađanje od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i organizmu nanose nepopravljivu štetu.

Ovakav doručak čisti crijeva od nataloženih otrova

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii dio debelog crijeva – 40-50 cm, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijane aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedjelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

  • - zapaljenski procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
  • - gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu
  • - bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • - prekomjerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma

Ćišćenje crijeva uz pomoć brašna od lanenog sjemena

3 nedelje umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:

1 nedelja: 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

2 nedjelja: 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

3 nedelja: 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme  i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sjeme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.

Ovakvu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

Budite zdravi!

 

Femina

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.