Naslovna » Moda » 
Prijava
Korisnik (username):
Lozinka (password):
Zapamti me na ovom racunaru

  
Registracija
Korisnik (username):
Lozinka (password):
E-mail:
Komentari :
1

Misija: odabir savršene vjenčanice

Piše : Daliborka, salon vjenčanica Storia d’amore

Sa lijepim vremenom dolazi i sezona vjenčanja. Ukoliko ste pronašle svog princa i riješile da započnete novo poglavlje vaše ljubavne priče, ostaje vam samo da odaberete pravu haljinu za tu priliku. A samo je jedna prava! To je ona u kojoj ćete osjećati čudesnu magiju u vazduhu, koja vas ispunjava i u kojoj ćete se osjećati najljepše i najzavodljivije nego ikada ranije. Evo i nekoliko konkretnih savjeta pri izboru savršene vjenčanice.

Prije svega je jako bitno da na vrijeme krenete u “lov” na vjenčanicu, najmanje mjesec dana prije samog događaja. U suprotnom se može dogoditi da sve najljepše vjenčanice već budu  rezervisane. Obavezno zakažite termin probe u salonu vjenčanica, a prije toga malo prokrstarite internetom i prelistajte časopise, kako bi dobile neku ideju kakav tip vjenčanice želite. Sa sobom povedite nekoga kome vjerujete i ko dobro zna šta volite i šta vam lijepo stoji (majka, sestra, kuma..). Isprobajte što više različitih modela i imajte na umu da svaka vjenčanica mnogo bolje izgleda na vama nego na vješalici!

Odabir vjenčanice prema figuri

Svaka vjenčanica nije za svaku mladu. Ključ je u tome da pronađete onu koja najbolje odgovara vašoj figuri. Nije bitno da li ste previsoke, preniske, premršave ili prezaobljene, sa malim ili velikim grudima, i dalje možete biti savršena mlada!

- Ukoliko imate figuru u obliku kruške ili pješčanog sata za vas su savršene vjenčanice u obliku sirene ili “trube” jer one lijepo izraze obline i daju notu seksipila.

- Ako imate malo “viška” po sredini tijela,  vjenčanica ‘A’ kroja je dobar izbor, s obzirom da skreće pažnju sa srednjeg dijela na gornji dio tijela.

- Mlade sa atletskom građom neće pogriješiti ako izaberu vjenčanicu koja naglašava struk i daje mu oblik. Dakle, balske raskošne haljine su one prave. Ovakve vjenčanice uspješno prikrivaju i šire kukove i butine, a pritom ćete i dalje izgledati bajkovito.

- Ukoliko ste nižeg rasta, najbolje se odlučiti za jednostavniji kroj jer se u suprotnom može desiti da vjenčanica nosi vas, a ne vi nju.

Izuzetno je važno da se mlada osjeća prijatno i nesputano u svojoj savršenoj vjenčanici, da uživa u njenom nošenju, a i da joj pristaje uz ličnost.

Ipak, prije svega navedenog najbitnije je da sa sobom ponesete osmijeh, vedar duh, strpljenje i nikako svog budućeg muža. A onda će misija “odabir savršene vjenčanice” biti uspješno obavljena.


''Storia d'amore''
PC Atrium,Njegoševa 12, Nikšić
tel: +382 68 850 552, +382 68 175 220, +382 69 584 457
e-mail: storiadamore@live.com
web: www.storiadamore.moonfruit.com


U okviru akcije LJUBAV IZ RACUNA sve buduće mlade koje u periodu od 01. do 08. marta 2012. godine isprintaju vaučer mogu ostvariti popust od 30% za iznajmljivanje vjenčanice u salonu vjenčanica Storia d'amore. Rezervacije se mogu izvrišiti do 20. marta. Specijalno iznenađenje za sve dame koje sa isprintanim vaučerom posjete salon na dan 08. mart: na odobreni popust dobiće dodatnih 20% i tako steći priliku da iznajme vjenčanicu u pola cijene.

Tagovi :
  • Facebook komentari
  • Ostali komentari
Registrujte se da biste dodali kometar.
Mima Mimica
14. Mart 2012. u 16:16:20
Izbrisi ovaj komentar
savrseno <3
Izdvajamo iz galerija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Savjet
DANA
Recept
DANA
Pretraga
  
Kalkulatori
BMI Body Mass Index kalkulator
BMR Basal Metabolic Rate kalkulator
Kalkulator plodnih dana
Anketa
Koja vam je najdraža rubrika na našem portalu?
O NAMA
Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)
PRATITE NAS NA
OSTALI SADRŽAJI
KONTAKT
© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.