5 komada koje morate imati ove jeseni!

5 komada  koje morate imati ove jeseni!

Trendovi su nam ove sezone donijeli puno noviteta, od pantalona visokog struka do "oversize" džempera i neobičnih čizama. Kako biste do detalja isprati trend i posjedovali "must have" komade, izdvojili smo 5 osnovnih stvari koji će unaprijediti vaš stil ove jeseni!

Denim farmerke

Ako razmišljate o jednom komadu koji treba da kupite ove sezone koji će od vas napraviti pravu trendi damu, onda vam predlažemo da odaberete par dobrih, širokih farmerica. Nemojte da ih miješate sa nekadašnjim modelom zvoncara, jer je ovaj model nadograđen nešto većim zvonom koje se širi od koljena na dolje.

Savjet: Uz ove široke denim farmerke nosite cipele i čizme sa slaganom štiklom koje će vam dati šik look 70-ih!

Gležnjerice

Koji je siguran način da skrenete pažnju na svoj outfit ove jeseni? Čizme gležnjerice! Ovaj sofisticiran model se vratio u modu prije nekoliko sezona, a trenutno je zasijao u punom sjaju! Gležnjerice se odlično kombinuju sa farmericama i budite sigurni da će nadograditi vaš outfit u sekundi.

Suknja A kroja

Ovu sezonu ćemo sigurno pamtiti po suknji koja je izrađena od antilopa, sa dodatkom prednjih dugmića i zato se mora naći u vašem ormaru! Važno je da obratite pažnju na dužinu. Suknja ne smije da bude prekratka ni predugačka, već do sredine butina. Savjetujemo vam da je kombinujete sa rolkama, helankama i trendi gležnjericama ili mokasinama!

Duga haljina

Ako ste mislili da tokom jesenjih dana morate da zaboravite na duge i romantične haljine varali ste se. Nova sezona nam pruža veliki izbor modela, a najaktuelna je maksi haljina sa dugim rukavima. Pored toga što je pravi šik, ona je topla i veooma udobna. Pošto nam ovaj model dolazi u neobičnim printovima na kojima pretežno dominiraju zemljane boje, birajte manje decentne detalje i obratite pažnju na izbor obuće. Niska slagana štikla će biti pun pogodak!

Oversize kaput ravnog kroja

Zapamtite, ravan kroj! Jedva smo čekali da nam se ponovo u modu vrate topli i čupavi kaputi i konačno je došao taj trenutak. Ovi divni oversize kaputi su izrađeni od prijatnog i toplog materijala i uglavnom dolaze u neutralnim bojama i prugama. To ih čini odličnim komadom za kombinovanje! Ogrnite kaput i vidjećete kako je vaš outfit odjednom postao tako stylish!

 

nezavisne.com