Još nekoliko načina da se riješite crnih tačkica na nosu

Od svih djelova lica, najteže je očistiti kožu na nosu. Uprkos brojnim kozmetičkim trakama na tržištu, postoje mnogo jeftiniji i efikasniji načini uklanjanja mitisera sa nosa.

Još nekoliko načina da se riješite crnih tačkica na nosu

Soda bikarbona i pasta za zube

Jedan od najpoznatijih jeste da pomiješate vodu, sodu bikarbonu i pastu za zube. Ovu smješu nanesite na čistu četkicu za zube, i njome istrljajte kožu na nosu.

Pasta od zelenog čaja

Drugi način je da napravite pastu od zelenog čaja. Prelijte suvo lišće čaja vodom i miješajte dok ne dobijete pastu srednje gustine. Nanesite pastu na nos i ostavite nekoliko minuta, nakon čega je isperite mlakom vodom.

Maska od bjelanaca

Još jedan efikasan način jeste troslojna maska od bjelanca. Umutite bjelance i premažite njime nos. Kada se osuši, ponovite ovaj postupak još dva puta. Ostavite da se osuši, pa skinite bjelance navlaženom maramicom.

 

budoar.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.