Magična ljepota bisera

Biseri su već hiljadama godina prepoznati kao simbol luksuza i ekskluzivnosti zahvaljujući svom prelijepom obliku i boji, ali i činjenici da su rijetka pojava u prirodi i da ih je teško otkriti. Međutim, nije samo prirodni biser fascinantan. Kozmetičke kompanije su u biserima pronašle oblik koji je izuzetno praktičan, a svaki proizvod oplemenjuje dozom magije.

Magična ljepota bisera

Ekskluzivni i skupocjeni: luksuzna njega kože skrivena u obliku bisera

Kozmetika koja koristi snagu i odlike bisera u okviru tržišta njege kože već neko vrijeme je dobro poznata i popularna kada su luksuzni proizvodi u pitanju. Za ove izuzetno cijenjene vrhunske proizvode koriste se najnovije tehnologije kako bi se zaštitili njihovi bogati sastojci – kao što je slučaj sa školjkom koja mora pažljivo da se otvori prilikom vađenja samog bisera. Osim toga, biseri izgledaju fascinantno, izvanredno i neprocjenjivo.

Potpuno nov i pristupačan: serum protiv bora u obliku bisernih perli

Poslednju inovaciju koja je inspirisana biserima, omogućili su nam NIVEA stručnjaci u oblasti njege kože. NIVEA Q10plus Serum Pearls protiv bora je kako mu i sam naziv kaže serum u obliku neodoljivih bisernih perli ušuškanih u hidratantni gel. Prilikom upotrebe, pritiskom na pumpicu, biserne perle se rastvaraju u svježe aktivirani serum. Oblik bisera je kreiran uz pomoć inovativne tehnologije – što je brendu NIVEA omogućilo da razvije prvi serum u obliku bisernih perli za široku potrošnju na tržištu. Kako je bočica transparentna, prelijepe žućkaste biserne perle su vidljive, pa će i proizvod sam po sebi predstavljati divan ukras u kupatilu svake žene.

Inovativni serum na poseban način podstiče proces podmlađivanja kože. Jedinstvene biserne perle sa visoko koncentrovanim koži svojstvenim koenzimom Q10, u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i kreatinom aktivno djeluju u borbi protiv starenja. Za mlađi izgled i glatku kožu sa vidljivo umanjenim borama.

Oblik bisernih perli u kojem nam stiže jedinstveni Q10 serum omogućava da se njegova svježina što bolje očuva. Svilenkasta tekstura seruma predstavlja savršenu podlogu za dnevnu i noćnu kremu.

Pakovanje: 40 ml

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.