Evo kako frizura može učiniti da izgledate 10 godina mlađe!

Evo kako frizura može učiniti da izgledate 10 godina mlađe!

Baš kao i odjeća, i dobro odabrana frizura može vizuelno dodati i smanjiti godine. Razlika između toga hoćete li izgledati mladoliko i svježe ili staro i umorno zavisi od sitnica, poput toga u kakvom su vam stanju šiške i na koji ih način nosite, koju nijansu boje imate, te je li kosa ravna ili kovrdžava.

Punđa ili rep
Punđa je elegantna frizura koja pristaje u formalnijim i svečanijim prilikama. Imajte na umu da punđa naglašenog profila također može dodati godine. Da biste izgledali mlađe, poželjno je da kosa bude malo neuredna, a ne čvrsto i strogo zategnuta. Izgubiti koju godinu možete i ako zavežete kosu u opušteni, neformalni rep.


Šiške
Savršen način da sakrijete bore na čelu, bez skupih krema ili tretmana! Šiške su uvijek u trendu, a jedna od njihovih velikih prednosti je i ta što daju kosi volumen. Tanke i duže šiške istaknuće vašu ženstvenost, šiške začešljane na jednu stranu djeluju romantično i elegantno.

Ravna kosa
Ravna kosa može djelovati dosadno i beživotno i zato će vas postarati. Unesite života u vašu kosu kovrdžama.

Pletenice
Pletenice su apsolutne vladarke svijeta frizura! Ležernom pletenicom na stranu naglasićete mladenački izgled.

Razdjeljak
Cik–cak razdjeljak dobar je način da se pomladite i sakrijete sijede i to uz minimalan trud!

Sjaj
Kosa nije lijepa i njegovana dok nema sjaja! Zato uložite u neka od ulja dostupna na tržištu i vratite svojoj kosi sjaj i mladost!

Pramenovi
Jednolična boja kose može dodati i deset godina, pogotovo ako je tamna ili neodređena. Zato su pramenovi jedan od najboljih načina da osvježite frizuru. Svijetliji pramenovi će osvijetliti i vaše lice i obrisati godine.


frizure.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.