Svečane frizure za koje vam je potrebno samo nekoliko minuta

Pravljenje svečane frizure može izgledati vrlo komplikovano, ali uz malo kreativnosti i spretne ruke to je moguće za svega nekoliko minuta. Romantične, elegantne, razbarušene… Frizure upotpunjuju ukupni utisak i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja. Donosimo vam video uputstva kako da napravite svečanu frizuru u tren oka.

Svečane frizure za koje vam je potrebno samo nekoliko minuta

Romantična „Bohemian Style“ pletenica


Boho stil odnosi se na frizure koje su individualne, romantične i slobodnog duha. Ova vrlo jednostavna frizura idealna je za neformalne svečane prilike i savršeno će se uklopiti uz romantične odjevne kombinacije.

 

Jednostavna ženstvena punđa


Ovo je možda jedna od najjednostavnijih, a ipak vrlo profinjenih frizura, koju možete nositi u svim prilikama. Ako ne želite da eksperimentišete, a nemate puno vremena za frizuru, ovu jednostavnu ženstvenu punđu možete da napravite za svega nekoliko minuta, čak i ako inače niste vrlo spretni s frizurama.

 

Francuska pletenica i punđa


Kombinacija francuske pletenice i punđe apsolutni je hit posljednjih nekoliko godina. Ako znate da napravite francusku pletenicu, ova frizura će za vas biti vrlo jednostavna, a sa njom ne možete da pogriješite, bez obzira na to o kojem se posebnom događaju radi.

 

Niski rep sa strane


Jednostavan, niski rep sa strane može izgledati vrlo elegantno, a ne traži puno spretnosti. Ako želite da budete sigurni da će vaša frizura izgledati dobro, predlažemo da se odlučite za ovu jednostavnu, ali vrlo simpatičnu varijantu.

 

Punđa i pletenice za neformalne prilike


Ako tražite svečanu frizuru za neformalne prilike, evo nekoliko predloga kako možete izgledati vrlo elegantno, ali i opušteno. Jednostavne punđe i pletenice su dobar izbor ukoliko se radi o manje svečanim događajima, kada ne želite da pretjerujete sa komplikovanim frizurama, ali ipak želite da izgledate posebno.

 

krenizdravo.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.