Nekoliko ideja kako da iskoristite stare lakove za nokte

Imate gomilu polupraznih bočica lakova za nokte, ali ne želite da ih bacite? Onda je ovo prava stvar za eksperimentisanje i malu "uradi sama" radionicu! Iskoristite stare lakove i isprobajte ludi nov manikir potpuno besplatno!

Nekoliko ideja kako da iskoristite stare lakove za nokte

Dodajte šljokice
U bočicu polupraznog laka dodajte raznobojne šljokice u prahu i uživajte u novom, "zvjezdanom" manikiru.

Dodajte sijenku u prahu (ili izmrvite kamenu) 
Ostatke sjenke za oči takođe možete iskoristiti za nov manikir. Dodajte nekoliko nijansi razmrvljene sjenke u bočicu laka, dobro protresite i nalakirajte nokte. Rezultat će vas oduševiti.

Napravite sami mat lak
Matirani lakovi veliki su hit ove sezone, ali ako ne želite da izdvojite novac za novi lak, pokušajte da ga napravite sami kod kuće. Portal She Finds tvrdi kako je "kućni mat lak" jednostavno napraviti uz malo kukuruznog skroba. Ubacite skrob u bočicu, dobro protresite, promješajte čačkalicom i zatim pažljivo nanesite na nokte.

Pomiješajte nekoliko različitih boja
Pokažite svoju kreativnost i napravite sami nove nijanse. Prvo na papiru isprobajte kako se slažu određene boje, a zatim počnite da miješate ostatke svojih lakova. Rezultat će vas sigurno oduševiti.

 

Pripremila: Neda Krstajić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.