Vitraž jaja

Vitraž jaja

Obojena lakom za nokte, gdje se boje preklapaju i prelivaju i kreiraju prekrasan efekat vitraža. Ne morate da koristite skupe lakove za nokte, odlični su i oni od 50 centi ili neki stari lakovi koje više ne koristite. Važno je samo da vam se svidjaju boje i da je što šarenije.

Potrebno vam je:  
Tvrdo kuvana jaja  
Lak za nokte (više njih)
Odgovarajuća zdjela za jednokratnu upotrebu

Instrukcije:
Zdjelu napunite do pola vodom. Kapnite u nju kap laka za nokte, koji će se raspršiti po površini vode. Uronite jaje unutra, izvadite i ostavite da se osuši. Ne brinite, suši se prilično brzo. Zatim, kapnite još neku boju u vodu. Ponovo zaronite jaje, izronite. Radnju ponavljajte dok ne dobijete željeni izgled jajeta. Vodu mijenjajte često zbog što boljih rezultata.

Napomena: Ovako ukrašena jaja su isključivo za dekoraciju. Nemojte da ih jedete, jer hemikalije iz laka za nokte mogu da procure kroz ljusku.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kada presolite jelo...

RECEPT
DANA

Nugat čizkejk

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.