Prijedlozi za interesantna i jednostavna topla predjela

Prijedlozi za interesantna i jednostavna topla predjela

Veoma jednostavna i brza za pripremu, zgodna za dopunjavanje svake trpeze, topla predjela mogu da budu dio jelovnika za ručak ili samo kao zakuska. Pogledajte 3 interesantna prijedloga za predjelo:

Pohovani krompir

Potreban vam je 1 veliki krompir ili dva manja, po osobi. Krompir siječemo na krugove debljine 2-3 milimetra, zatim kriške uvaljamo u brašno, pa umućeno jaje I na kraju u prezlu. Pržite na dobro zagrijanom ulju ili u fritezi, dok ne porumeni. Pohovani krompir poslužite sa tartar sosom.

Pileći prsti

Pileće grudi siječemo na štapiće, ne deblje od 1 cm. Štapiće uvaljajte u brašno, pa umućeno jaje I na kraju u prezlu. Po ukusu dodajte I susam. Pržite dok ne porumene. Poslužite sa tartar sosom ili sosom od senfa I meda. 

Čips od tikvica

Tikvicu sječenu na tanke kriške, kuvajte u vodi sa vegetom oko 5 minuta. Zatim uvaljajte u brašno I pržite dok ne pstane dovoljno hrskavo.

 

Prijatno!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.