Uradite sami: Neobični voćno-cvjetni aranžmani

Volite cvijeće i ljubitelj ste voća? Šta mislite o aranžmanu koji kombinuje cvijeće i voće i čini da prostorije u vašem stanu dobiju sasvim nov izgled? Predstavljamo vam vrlo zanimljive cvjetne aranžmane koji se izrađuju u samo nekoliko koraka, a izgledaju zaista interesantno.

Uradite sami: Neobični voćno-cvjetni aranžmani

Za početak vam je potrebna jedna manja vazna koja može da se ubaci u stakleni bokal. Na kolutove izrežite limun ili pomorandžu (voće koje ne tamni naon rezanja) i posložite ih po zidovima tegle. Nema potrebe da koristite ljepilo jer će se voćkice same zalijepiti za staklo.

Voće posložite onako kako vam se najviše dopada - pustite mašti na volju. Možete se malo poigrati i ubaciti i nerezano voće.

Na kraju napravite cvjetni aranžman, ubacite ga u vaznu, a zatim vaznu ubacite u bokal. I to je sve: unikatni, simpatični voćno-cvjetni aranžman koji će vašoj prostoriji dati nov sjaj.


 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijelim košuljama, zavjesama i sl. vratićete bjelinu...

RECEPT
DANA

Fritata od tikvica

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.